Ervaringen

Heb jij iets aan de behandelingen of informatie op deze website gehad? deel jouw ervaring.

7 comments

 1. Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar ontmoet hebben. Jij hebt me wat tips gegeven ivm met mijn rugklachten. Ik heb er nog steeds erg veel plezier van. Mijn klachten zijn echt afgenomen en sta elke dag fit op. Ook jouw tips mbt het auto rijden heb ik ter harte genomen en ik sta geregeld in de houding die goed is voor mijn rug. Ook de ademhalingsoefeningen doe ik dagelijks in de auto. Ik vond het een bijzondere ervaring en ben je nog steeds erg dankbaar. Hopelijk tot ziens.

  De groeten van,
  Erik

 2. Hallo Robert, hierbij mijn reactie op de behandeling die je mij tijdens een van de lesdagen op de opleiding medische basiskennis hebt gegeven.

  Sinds deze behandeling heb ik het gevoel dat ik lichter loop, dit komt waarschijnlijk doordat er meer evenwicht gekomen is tussen de rechter en de linkerkant. Ik vind het geweldig dat je dit al na een behandeling van ongeveer 5 minuten kunt bereiken.

  Ik wil je hiervoor nogmaals bedanken en hoop in de toekomst nog eens over je nieuwe ontwikkelingen te horen.

  groetjes Therese.

 3. Ik ben een vrouw van 37 jaar, en heb in 2003 een ongeluk gehad in een rijdende vakantiebus. Deze nachtbus stond vanuit hoge snelheid ineens vol in de remmen. Ik stond in het gangpad en ben keihard het trapgat in gelanceerd. Het ging zo hard dat ik me nergens meer aan vast kon grijpen, en over de kop de kleine trap af schoot, en beneden op mn rug belandde.

  De hardste klap kreeg ik op mijn rechterbovenbeen, bovenaan, aan de voorkant.

  Er ontstond een enorme blauwe plek en een half jaar later zat er nog een deuk in mn been op die plek. Door de klap is de rechterhelft van mijn bekken verschoven en gedraaid.

  In eerste instantie had ik nergens last van maar na twee weken kreeg ik zeurende pijn in mn onderrug. Die pijn werd van kwaad tot erger en al snel was mn hele ruggegraat zeer pijnlijk, en mn ribbenkast, en voelde mn bekken instabiel, en had ik zoveel pijn dat ik niet meer kon werken, niet meer kon zitten (heel kort), niet goed meer kon lopen, niet meer kon tillen, en heel veel bedrust nodig had.

  Tien maanden na de val, mijn spieren en aanhechtingen deden inmiddels zo’n pijn en waren zo geirriteerd dat mn hele rug muurvast zat, stelde een orthomanueel arts de diagnose. Scheef bekken, scheve wervels, scheve ribben. Hij vertelde dat als door een klap je bekken ineens scheef staat, dat dan je heiligbeen ook scheef gaat staan, daarna je onderste wervel, daarna die erboven, enzovoort.

  Tot dan toe hadden verschillende fysiotherapeuten verklaard dat er niets scheef stond aan of in mn rug. Het zouden spanningen zijn … maar van spanningen kon ik me niet voorstellen dat je er niet meer van kan zitten van de pijn, of tillen, of fietsen.

  De orthomanuele behandelingen hebben ongeveer een jaar geduurd, en brachten wel iets aan verbetering met zich mee, maar lang niet genoeg.

  Rugtraining jarenlang, en yoga heeft de pijn wel verlicht, maar ook niet opgelost.

  Chinese geneeskunde, acupunctuur, orthomanuele behandelingen, craniosacraal therapie, aps therapie, fysiotherapie, massage, yoga, ontspanningsoefeningen, ik heb heel veel geprobeerd om de pijn te verlichten en de oorzaak van de pijn op te lossen.

  Na vijf en een half jaar kwam ik via via bij Robert terrecht, die een quantumtouch behandeling heeft gedaan.

  Met quantumtouch wordt je skelet opnieuw ‘uitgelijnd’. De behandelaar brengt zijn energie op een hoge trillingsfrequentie, en brengt die frequentie over op de behandelde, en dat stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

  Tijdens de behandeling, die zowel staand, zittend als liggend kan worden ondergaan, kwam ik in een toestand van diepe onstpanning, en maakte mijn lichaam, soms spontaan, bewegingen waarbij verschillende botten langzaam van stand veranderden.

  Mijn rug bijvoorbeeld, maakte draaiende cirkelbewegingen, en heel langzaam voelde ik mijn onderrug en bekken veranderen van stand.

  Voorheen kon ik alleen zitten met een holle rug, op de puntjes van mijn zitbotten. Ineens kon ik mn onderrug veel boller maken en zat ik heel anders, kon mn bekken veel verder kantelen, zat meer op het rechte stuk van mn zitbotten, en met een veel minder holle onderrug.

  Dat was een spectaculaire verandering, zonder enige pijn bewerkstelligd.

  De napijn was wel heel heftig, vooral in de eerste week na de behandeling. Mijn toch al geirriteerde spieren en aanhechtingen reageerden met heftige pijn op de veranderde stand.

  Ik vond het niet vreemd, eigenlijk wel logisch, omdat ik dezelfde pijn ook had gekregen toen alles scheef was gaan staan.

  Ik heb nu drie behandelingen gehad, in een half jaar tijd, omdat tussendoor mijn rug veel tijd nodig had om te wennen aan de veranderde stand. Het voelde voor mij het beste om eerst van een behandeling goed te herstellen en weer een beetje in balans te komen, voor ik een volgende behandeling zou ondergaan.

  Bij elke behandeling traden verbeteringen op, en ik ben benieuwd of ik uiteindelijk weer helemaal hersteld zal zijn. Hopelijk zal ik weer kunnen werken want dat gaat nog steeds niet. Sinds een jaar doe ik wel vrijwilligerswerk op therapeutische basis.

 4. Een ontmoeting met Robert is zoals iedere ontmoeting met een ander mens zou moeten zijn. Robert accepteert de situatie en omarmt je zoals je bent. Hij belooft niets, en verwacht ook niets. Juist die opstelling zorgt ervoor dat er toch mega-veel gebeurt! Zowel op fysiek als op psychisch vlak.

  Robert levert maatwerk. Iedere ontmoeting is immers uniek. Hij gunt mensen de tijd die ze nodig hebben voordat hij van start gaat, en visualiseert tijdens een behandeling continu een stoplicht dat hem waarschuwt hoeveel iemand aankan qua energiewerk. Het is helemaal aan jou om los te laten of je ongemakken toch liever nog even wat langer vast te willen houden. Soms zijn we daar immers gewoon nog niet aan toe. Jij bent dus degene die bepaalt hoeveel kan worden bereikt tijdens een behandeling.

  Robert’s behandeling is intens, maar niet invasief. Je houdt je kleren gewoon aan en staat letterlijk je mannetje. Met zachte aanrakingen op rug, schouders, heupen, benen en hoofd leidt Robert je energie in goede banen. Met bewuste ademhaling ondersteunt hij dit proces. Ondertussen mag jij luisteren naar rustgevende muziek en naar Robert’s prachtige klankschalen. Maar je mag vooral luisteren naar je eigen lijf. Dat weet immers haarfijn wat jij wil. Robert helpt je enkel om daar beter naar te luisteren.

  Een behandeling kan lang nawerken. Klachten kunnen verdwijnen maar ook verergeren. Beide zijn goede tekens. Ze duiden op een grote schoonmaak op energetisch gebied. Robert’s behandeling gaf mij meer ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk.

  Ik kan iedereen een ontmoeting met Robert Mulder van harte aanraden. Ik had het in ieder geval niet willen missen!

 5. Een hele intense ervaring. Mijn bekken stond scheef en ik stond met een been meer naar voren dan het andere. Het bijzondere was dat ik dat laatste zelf niet kon zien. Zo gewend als ik blijkbaar was aan die stand.

  Nu sta ik recht zonder moeite en zonder dat iemand aan me heeft staan rukken of trekken!

  Robert is heel liefdevol, zorgzaam en professioneel! Een groot healer!

 6. Hallo Robert, Jan Kees denkt elke dag aan wat je hebt gezegd en gaat hij staan zoals jij zegt met de voeten, zakt hij door zijn knieën, dan gaat hij voorover staan zodat zijn rug ontspannen is en dan gaat hij rechtop staan met zijn borstkas wijder makend door de ademhaling zodat hij meer ruimte voor zijn borst krijgt en dan kijkt hij omhoog alsof zijn hoofd omhoog getrokken word. Dat werkt heel positief het duurt al met al 1 minuut maar het werkt wel.Het geeft hem een algemeen prettig gevoel en het lijkt overdag ook te helpen. En hij is bezig zo’n kruk 2e hands te kopen!

  Hij vond het een prettige ervaring om bij jou te zijn.

 7. Robert liet me goed aankomen in zijn praktijkruimte. We zijn begonnen met wat oefeningen voor houding en ademhaling. Altijd weer erg goed om je daar bewust van te worden. Ook enkele praktische tips m.b.t. voetenstand ga ik zeker gebruiken.

  Robert constateerde een verschil in heuphoogte van 2 cm. Mijn rechterheup was 2 cm hoger dan links.

  Robert begon de oefening door achter mij te gaan staan. Veiligheid stond steeds voorop. Door op de nieuwe manier te gaan staan kreeg ik erg zware benen op een gegeven moment. Het voelde alsof ik bijna door mijn benen ging. Ik wilde hier niet aan toegeven. Het gevoel veranderde in een vibrerende beweging in mijn rug. Ik was mij er van bewust dat hier nu iets bijzonders plaatsvond. Na een tijdje kreeg ik vermoeide bovenbenen en ben ik gaan zitten. Even lekker bijkomen met een glaasje water.

  En toen maar weer eens meten. Hoe groot zou het verschil tussen de heupen nu zijn.

  Het verschil was verbluffend, 0 cm !!

  Ik ben erg onder de indruk.

  Robert, enorm bedankt.

  Hartelijke groet,

  Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Rugpijn informatie 2019
Shale theme by Siteturner